Olin aivan innoissani kun pääsin mukaan Arjan järjestämään rinkiin, jossa jokainen vuoroviikollaan lähettää identtiset materiaalit muille ringin jäsenille! Rinki alkoi siis tällä viikolla ja tänään putkahti postista Arjan lähettämät ihanat materiaalit:

Cardmaking Kit Ring 1/4 - Materials received by you.

Ja tässä minun korttini:

Cardmaking Kit Ring 1/4 - Card I made  by you.

Eli lähes kaikki materiaalit tuli käyttöön... ainoastaan toinen valkoinen kukka (toista hieman väritin oranssilla kissansilmä chalksilla jolla papereiden reunatkin on käsitelty) ja haaraniitit jäi tällä kertaa pois ja Great Hugs-chipboard teksti joka oli jäänyt skräppiprojektista ylimääräiseksi tuli lisättyä omista varastoista! Alunperin oli tarkoitus käyttää paperista ihan toinen puoli, mutta jotenkin paperi pyörähti käsissä nurinpäin ja kortissa tällä kertaa käyttämäni Hermadot-liimarollerin liima on sen verran tiukkaa tavaraa että kiinnihän se jämähti ennen kuin ehdin huomatakkaan :(  Paperi oli kuitenkin sen verran kiva että toimii tosi hyvin näinkin :)

Kiitokset Arjalle ihanista materiaaleista joista oli tosi hauska tehdä korttia :) En malta odottaa ensi viikkoa ja uusia haasteita... ;)

Ringissä minun ja Arjan lisäksi mukana ovat myös Kultahippu ja Ritva P.