Arjalta nappasin tämän meemin mukaani:

1.Paras näkemäsi teatteriesitys ( jos et käy teatterissa,jätä tyhjäksi ) ??  

Käyn kyllä teatterissa, mutta melko harvakseltaan  johtuen siitä että lähin kiinteä teatteri on 160 kilometrin päässä! Ylläksellä Ihmisen ringissä aikoinaan esitetty Velho-ooppera on kuitenkin jäänyt toistaiseksi hätkähdyttävimmäksi ja mieleenpainuvimmaksi kokemukseksi!

2.Suosikkimiesnäyttelijäsi ??

Paha... mutta täytyy sanoa, että aina sharmantti Anthony Hopkins, jonka ääni saa väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä aina kun sen kuulee!
 

3.Suosikkinaisnäyttelijäsi ??

Ja pahemmaksi vaan menee... jos elossa olevista niin tällä hetkellä Julia Stiles tai Roberts, siis ihan kumpi vaan, "vanhemman" sukupolven näyttelijöistä varmaan se minun paljon ihannoima Audrey!!!

4.Inhokkinäyttelijäsi ?? 

No Iso-Arska ehdottomasti.... se "I'll be back" on varmaan yksi elokuvahistorian kornimmeista sanonnoista... aina kun sen kuulen en tiedä itkeäkkö vai nauraa.... 

5.Paras näkemäsi kotimainen elokuva ?? 

Katariina ja Munkkiniemen kreivi.... on se niin ihana ja Romanssi varmaan kaunein suomalainen elokuvasävelmä kautta aikojen... Aah!

6.Paras näkemäsi ulkomainen elokuva ?? 

Tuulen viemää on jo niin klassikko ja jotta tulee hieman modernimpaakin antia niin sanotaan vaikka että Tarantinon Sin City! Tykkäsin kovasti ja tarkoitus olisi taas pian nähdä uudelleen!

7.Elokuva,jonka jatko-osissa on ollut järkeä ??

Kummisetä-trilogia toimi minusta vallan mainiosti! Vasta ostin boxin itsellekin, mutta aikaa en ole vielä Kummisetä-trilogian täysimittaiseen katsomiseen löytänyt...

8.Paras tv-ohjelma tällä hetkellä ??

Voih...Meillä telkku on vähän turhankin paljon päällä.... mutta onneksi sentään on tuo tallentava digiboksi niin ei tarvi enää tiettyyn aikaan jumittua telkkarin ääreen.... Mutta paljon tulee katsottua ja lemppareitakin useampia, mutta sanotaan vaikka että tällä haavaa pyörivistä se Täydelliset naiset on edelleen vaan niiiiiiin hyvä! Eilistä jaksoakin katsoessa nauroin välillä vedet silmissä :D

9.Paras tv-ohjelma kautta aikain ??

Taotaota (eli sitä piirrettyä) kaipailisin kovasti takaisin ohjelmistoon, oli nimittäin aikanaan mulle tosi kova sana ja olisi kiva jos oma poikanikin ne jaksot uudestaan näkisi!

10.Huonoin tv-ohjelma kautta aikain ??

Kauniit ja rohkeat!!!!! Siis kuka niissä kuvioissa enää pysyy mukana kuka on kenenkin äiti ja sisko ja tytär ja kaikkea siltä väliltä samaan aikaan.... kotimaisista Salkkarit (ei pahalla vanhaa koulukaveria Teemua kohtaan...velvollisuudesta katsoin kyllä muutaman jaksoin silloin viime talvena!)! En todellakaan ole saippuaooppera-ihmisiä....

11.Minkä lapsuudestasi tutun ohjelman haluaisit nähdä uusintana ?? 

No tuo aiemmin mainitsemani Taotao ainakin! Ja Arjan mainitsema Tohtori Sykerö myös! Ja kolmas joka kaivelee kovasti niin on (tsekkiläinen???) piirretty animaatio Siniritarin Seikkailut!!!! Jos joku tietää alkuperäisen nimen niin vinkkiä tulemaan mulle.... jos vaikka löytyisi YouTubesta! 

12.Kenen tv-tai teatterihahmon roolin haluaisit itse esittää ??

No varmaan kohtalokasta Scarlettia.... mutta ei taida rahkeet riittää!

13.Hauskin tv-viihteen yksittäinen sketsi ??

No mitään yksittäistä sketsiä ei tule mieleen, mutta Vesku/Spede-show:n jutut oli aina hauskoja! Varsinkin Nasse-setä ja Pimpelipompeli Tyyne ovat jääneet elävimpinä mieleen!

14.Paras repliikki leffasta tms. jonka muistat ulkoa ??  

No ensimmäinen joka tuli mieleen oli osin painokelvoton eli "Yippikayee...." tai jotain sinnepäin...

Mutta toisena tuli mieleen tuttu "Nuhakuume, flunssatauti, eihän siitä kukaan nauti, jätä rauhaan pukki polo, anna sille hyvä olo, etsi tauti toinen kolo" Joulupukki ja Noitarumpu - elokuvasta, jota on meillä katsottu ahkerasti jouluna ja vielä sen jälkeenkin... Hih!

15.Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva,kuka esittäsi Sinua pääroolissa ??

No Bette Midler tulee ensinnä mieleen... ei ehkä iän ja laulunlahjojen puolesta ole yhteistä, mutta yhtä räväkkä ja eloisa kuin minäkin, enkä näe itseäni minkään "superkaunottaren" näyttelemänä vaan toinen persjalkanen ja "uhkea" niin kuin Bette sopisi minun rooliini vallan mainiosti! 

Ja 3:lle olisi tarkoitus tämä jatkaa eteenpäin, joten olkeepa hyvä ketkä haluaa niin tästä saapi sitten ottaa!