Taas meni kyllä myöhäiseen tämä postaus... anteeksi paljon! Kävi vaan niin että saimme aamusta remonttiapulaisia ja eihän sitä sitten ehtinyt koneelle ollenkaan!

Luukun kuitenkin avasin jo aamukahvin kera ja tänäänkin paljastui hurmaava aski:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

... joka sisälsi aivan älyttömän söpöjä pieniä ruusuja! Kiitos ja halaus sinulle Tuulia jälleen kerran ihastuttavasta yllätyksestä :)

Nämä ruusut taitavatkin kaikki mennä tarkasti talteen kauan jo ajatuksissa siintänyttä ja mahdollisesti tulevana vuonna toteutuvaa Barbie-taloani varten! Taisinkin jo aiemmin täällä blogissa mainita päässä pyörineestä nukkekotiajatuksesta, joka vaihtui barbiekotiajatukseksi kahdesta syystä:

  1. Nukkekoti-mittakaavat ovat tällaiselle töppösormelle aivan liian pikkutarkkaa hommaa
  2. toiseksi äitini löysi hyvästä tallesta lapsuusaikojeni lempibarbiet jotka ovat minulle nyt ehkä rakkaammat kuin silloin parikymmentä vuotta sitten!

Niinpä suunnitelmissa on rakentaa ainakin Laura-barbielle (lempinukkeni lapsena) vähintäänkin jonkunkokoinen roomboxin tapainen "säilytystila", jos en nyt heti uskalla koko taloa alkaa rakentelemaan....  Noita kun on sitten jo hankalampi valmiina löytää, niin täytyisi itse toimia "arkkitehtinäkin"! No mutta katsotaans sitten joskus miten mulle käy...

Toivottavasti Tuulia sekä sinä että perheesi voitte jo paremmin, ja loman peruuntumisesta huolimatta löydätte aikaa rentoutua ja nauttia siitä ihanimmasta vuodenajasta eli Joulusta! <3