Viimeinkin tentit on takana ja mikä upeampaa palata koneelle kuin julkaisemalla uuden StampARTic haasteen, jossa minä sain suuren kunnian olla GDT ja haasteen suunnittelija:

Haasteen aiheena on "vihreä"! Tee kortti jossa on jotain vihreää sekä jotain kierrätettyä mikä ei ole varsinaisesti askartelumateriaalia.

Finally hard week of school and exams is behind me and there's no better way to start blogging again than by introducing you the new StampARTic challenge designed by me as GDT:

Go green! Make a card using something green and something recycled (= not originally a craft item)

 

Ja tässä minun GDT-korttini haasteeseen:

And here's my GDT card for the challenge:

 

STP64278

Leimakuva/ Stamped image: Stamps Happen

Väritys/Coloring: akvarelli vesivärit/ Aquarelle watercolours

kuviollinen korttipohja/patterned cardstock: DCWV

Tagi rautalankatekstin alla/ Tag (under wired text): K & Company

pienet haaraniitit/ small brads: The paper studio

Pinkit strassikivet/ Pink Rhinestones: The paper studio

Nauha/ribbon: Inque Boutique

 

Onnea-teksti  väännetty  seppeleiden sitomiseen tarkoitetusta rautalangasta, kukat ja niiden varret on leikattu kuvioleikkureilla vanhasta kirjansivusta ja väritetty metallinhohtoisilla voidemaisilla luomiväreillä! Hih! Ja vihreä tausta on Priman lehtipakkauksen taustapahvi, jonka olen värittänyt vihreän sävyisillä leimasinmusteilla. Siniset strassikivet on irrotettu rikkoutuneesta muovisesta prinsessakruunusta.

 

Onnea-text is wire originally made for wreath making,  flowers and stems are punched from old book pages and colored with metallic mousse eyeshadows! *LOL* Green background is from Prima Leaves packaging material and colored with greentoned inks. Blue rhinestones are from a broken children’s toy crown. .

Erityiskiitokset StampARTic -tiimille vielä suuresta kunniasta! Oli upeaa päästä mukaan haasteeseen teidän uskomattoman taitavien askartelijoiden joukkoon <3

Special thanks to the StampARTic crew for the great honour of beeing your GDT! It was wonderful experience to design and produce the challenge with such talented group of crafters <3

Ja nyt kaikki joukolla mukaan haasteeseen sillä palkinto on tällä kertaa Mihannan lahjoittama ja todella upea!! Kurkatkaapas StampARTicin blogiin mitä kaikkea se sisältääkään :D

And now it's time for everybody to take part in the challenge as the prize is awesome kit by Mihanna!!! Check it out at StampARTic blog!