Täällä on työviikko rankimmasta päästä meneillään. :( Näin kirjanpitäjän kannalta tämä tammikuu on aivan järkyttävää aikaa.... on palkkojen vuosi-ilmoituksia, kaikenmaailman lippusia ja lappusia verottajalle, palkka- ja työtodistuksia, tilinpäätöksiä jne... puhumattakaan arvonlisäverojen laskemisesta 15. päivään mennessä! Olenkin siis aika kiireinen tästä vielä viikon eteenpäin, enkä välttämättä ehdi kaikkea tänne postaamaan mitä sattuu ja tapahtuu!

Tällä viikolla olen saanut atc-vaihtokortteja postissa Vanillalta, Ämmiltä, Niunaulta ja lisäksi Sailalta Atc-korttipuu ketjun kortin! Kiitos kaikista korteista ja extroista! Ovat olleet aivan ihania ja olen saanut lisää pontta niistä töidenkin tekemiseen, kun tiedän että pääsen taas uusista jutuista tekemään kortteja kun työtaakka on keventynyt! 

Myös kivaa toveripostia on tullut Toveri Tammikuun pariltani Halibanilta! Kiitos paljon! Varsinkin kaulakoru oli niiiiiiiin ihana!!!! <3

Kiitos myös Hennalle ihanasta ylläristä! Kaikki jutut oli ihan minun näköisiä! Olet kyllä kultainen :)

Saatoin jotakin vielä unohtaakin tästä listauksesta, mutta joka tapauksesta postailen kuvia ainakin noista kahdesta jälkimmäisestä jossain vaiheessa! Atc-korttien suhteen täytyy taas tarkistella kenen kuvien julkaisemiseen olen luvan saanut ensin... Jotain noista kuitenkin lupaan huomenissa ainakin postata, kunhan saan kuvat koneelle!

Ja nyt nukkumaan, että taas jaksaa aamusta painaa! Jos vaikka huomisillasta saisi sitten nipistettyä muutaman tunnin blogin päivitykseen ja atc-kortteihin.... :)