Poika on tosiaan sairastellut kuten jo tuossa say-postauksessa mainitsin, mutta nyt on kuume ohi ja poika jo jaksaa katsella piirrettyjä! Niinpä mullakin on nyt sitten aikaa tehdä useampi postaus tekemisistäni...

Elikkäs lupasin jo aiemmin kuvia lomakäsitöistäni ja tässä niitä vihdoin tulee...

Ensimmäisenä valmistui jo keväällä aloittamani virkattu kanakoriste, joka ehti jo muutaman kuukauden viettää keskeneräisten töiden korissa... Ei ehtinytkään alunperin pääsiäiseksi niin kuin ajattelin ja siksi into loppui kesken... Malli on Suuri Käsityölehti 3/2007, mutta virkattu kaksinkertaisella puuvillalangalla seiskaveikan sijaan ja myös värit olen vaihtanut oman mieltymykseni mukaan! Jätin myös päältä auki ja täytin toistaiseksi vanulla, mutta tarkoitus olisi kovettaa sokerivedellä "kulhoksi" suklaamunille!

 

Image Hosted by ImageShack.us

Toinen projekti oli sitten "ponchontapainen"! Lanka Lidlen puuvillalankaa ja malli omasta päästä! Tuli tehtyä sellaisella tajunnanvirtatekniikalla ja mutu-tuntumalla, että ohjetta on turha kysellä... En osaisi itsekään tehdä toista täysin samanlaista! Pelkäsin jo puolivälissä että joudun purkamaan koko työn kun näytti niin "pyntätyltä" tuo yläosa, mutta sopikin minun ruumiinrakenteelle tosi hyvin tuo ryhdikkäämpi yläosa!

Image Hosted by ImageShack.us

Ja sitten tuli tehtyä tällainen pitkä ja kapea peruskaulahuivi itselle yksinäisestä kerästä Seitsemän Veljestä Jättiraitaa! Ja jos jollakin on tuota lankaa jäänyt tai tietää mistä sitä vielä saa (ei löydy meiltä enää tuota väriä mistään kaupasta!) niin oisin kiinnostunut ostamaan!

 

Image Hosted by ImageShack.us

Ja sitten tietysti tuli taas parit perusvillasukat tehtyä, jotka tosin menivät jo mökkituliaisina enkä ehtinyt kuvaamaan! Mutta eiköhän niitä sukkiakin tule vielä ennen joulua kuvattavaksi...