Päivitin juuri leimasimiani tuonne Leimasimet-sivulle ja enää sieltä ei puutu kuin muutama Inque Boutiquen leimasin ja 2 Lily & Milo leimasinta (nämä löytyvät sitten kuvina kyllä tuolta kortit-aiheen alta) jotka ovat tällä hetkellä kaverilla lainassa! Päivitän nekin sinne kunhan saan takaisin!

EDIT: Siis tuolla on tosiaankin vaan leimakuvien vaihteluun parhaiten sopivat leimasimet! Tekstileimasimia ja ATC-askarteluihin ostamiani leimasimia löytyy sitten tuolta Flickr-galleriasta jos jollakulla kiinnostaa!

Mutta siis ehdotelkaahan leimasinkuvavaihtoja sitten ihan vapaasti! :) Ainoa ehdoton vaatimus on vedenkestävä muste sillä värittelen nykyisin suurimman osan kuvista Le Blume-markereilla jotka ovat vesiohenteisia!

Sain tosiaan juuri tänään "Ez-mountattua" nuo uudet Inkywings:n leimasimet ja nyt lähden leimailemaan ja  värittelemään niitäkin :) Viime päivinä onkin tullut ahkerasti leimattua ja väriteltyä kuvia ukkoskuurojen lomassa ja eiköhän viikonloppuna sitten saisi niistä jo liudan korttejakin taas vaihteeksi!

Hauskaa viikonjatkoa!