Tänään oli ihan huippu postipäivä!!! Rubber Romancen leimasintilaus sekä uudet ihanat Basic Greyn Urban Prairie paperikot (jep! tilasin heti kaksi ettei ihan heti lopu kesken!Hih!) saapuivat tänään!!! Postipäivän kruunasi kuitenkin ihana say-lähetys:

STP63702

Sayni on näköjään ottanut selville sen salaisimmankin paheeni askartelujen suhteen... nimittäin K & Companyn ihanat paperit!!! Näitä papruja mulla ei vielä ollutkaan vaikka kamalat määrät olenkin jo noita rakastamiani KC:n kokoelmien papereita haalinut... ne on vaan niiiiiiin ihania! Kiitos say! Ihan nappivalinta!!! Enkä ole ollenkaan pettynyt vaikka "lorukorttia" en tällä kertaa saanutkaan, sillä tuokin kortti on kyllä kauneimpia mitä olen nähnyt :)

PS: En ole oikein päässyt kärrylle kuka olet.... ja en tiedä oliko kuoressa tänään "harhautus" vai hassu erehdys kyseessä kun olit sukunimekseni laittanut Keskitalo :D :D :D ??? Kyllä nauruun repesin niin että palleaan koski kun kuoresta nimen luin :) Jotain etua siis pienessä kylässä asumisesta kun kirjeetkin tulee perille.... vaikka väärälläkin nimellä! Hih! Kiitos siis Say sinulle myös päivän makeimmista nauruista... vaikka ne eivät todennäköisesti tarkoituksenasi ihan olleetkaan! :) :) :)