Hieman myöhässä tätä kirjoittelen tänään, mutta kun kerran oli laskiaissunnuntai ja pitkästä aikaa suht kiva ilma niin oli ihan pakko viettää aikaa ulkosalla oikein kunnolla ja hankkia yhtä pinkit posket kuin korttinikin tämänkertaiseen mielenkiintoiseen haasteeseen , jonka oli suunnitellut meille Sari :D

 

STP64327

 

Ja tässä kortti avattuna:

STP64326

 

Kuten huomaatte niin tuo yläosa avatusta kortista on koristelematta... siihen on tarkoitettu paikka varsinaiselle lahjalle sitten kun saan senkin valmiiksi... eräälle erittäin erityiselle ihmiselle tämä on kuitenkin varta vasten tehty... enempää en paljasta sillä tämä henkilö saattaa vaikka täällä piipahtaakkin :) Laitan jossain vaiheessa tänne blogiin vielä kuvan täysin valmiista kortistakin lahjoineen.

Tässä vielä käytetyt tarvikkeet:

Paperit/papers: K& Company Smitten - Ladybug & Friends

Die Cuts: K & Company Sweet Talk Acetate Die Cuts

Journaling: Making Memories Rouge Journaling Pad

Nauhat/ribbons: K & Company Sweet Talk - Raspberry Ribbons

Strassikivet/Rhinestones: K & Company Sweet Talk - The Paper Studio

Chipboard sydän/heart: Making Memories + K & Company Sweet Talk Grand Adhensives

 

Ai niin, tuo sulkumekanismi onkin tällä kertaa hieman poikkeuksellinen nimittäin jotta kortti pysyy hyvin kiinni sitten lahjankin kanssa niin liimasin tukevasti tarranauhaa sekä korttiin että tuon sydänkoristeen taakse... tuo tarranauha oli minusta tukevin valinta tällä kertaa koska en halunnut rusettia sotkemaan tuota etuosan koristusta :)

Ja muistakaahan että osallistumisaika tähän haasteeseen on 2 viikkoa kunnes seuraava haaste ilmestyy :) Jos siis vietätte hiihtolomaa ensi viikolla niin seuraavallakin ehditte vielä hyvin mukaan :)