Nyt kun on jäänyt bloggaamatta niin monta eri juttua niin tässä sitten sellainen "sikinsakinsekasotku"-postaus ;)

Aloitetaan vaikka siitä ihanasta postista mitä viime viikolla sain:

STP63899

Wonderful christmas surprise from Oliveria!!! Thank you :D

Oliverialta sain ihanan joululahjuksen loppujen kalenteriluukkujen kera! Kaffia jo ehdittiinkin keitellä ja maistella ja kerrassaan ihanaa oli :) Ja tuo lämpömittari täytyy kyllä olla kaunein mitä voi olla.... ihan ruusuja ja kaikkea :D :D :D  Meillä ei olekkaan kohta useampaan vuoteen mittaria ollut (edelliset kovat reilun 40 asteen pakkaset rikkoi vanhan!) ja netistä olen joutunut pakkasasteetkin tarkastelemaan tähän saakka ;)  Itse en olisi näin kaunista ikinä varmaan löytänytkään ;) 

Tällä hetkellä mittari muuten näyttää sellaiset raikkaat - 20 pakkasastetta.... toivottavasti ei niitä ennätyksellisiä reilun viidenkympin pakkasia meillä enää sitten koeta.... meinaan loppuu tästäkin mittarista asteikot ennen sitä! Hih! Mutta tämä kauneus on kyllä sellainen aarre että kannan vaikka tyynyn alle turvaan jos liian kovat pakkaset uhkaa vielä yllättää ;)  Kiitos Oliveria, olet kyllä ihana :D

Myös tällaisia juttuja posti toi taas Martha Stewart Craftsiltä uusimman paketin mukana:

STP63891

I just love these Martha Stewart punches!!! These are the latest additions to my collection!!! *LOL*

Ja olen aivan hullaantunut näihin "Martan" tuotteisiin! Varsinkin viimeksi tilaamani nauhat olivat niin syötävän suloisia etten ole raaskinut vielä edes käyttää ... hiplaillut vain :D :D :D  Nyt mulla kyllä alkaa olla näitä leikkureitakin liiankin kanssa.... ja vielä on tulossa jälkitoimituksena kaksi boordilävistäjää lisää!!!! Iik! :O  Mutta täytyy kyllä sanoa että parhaimpia leikkureita minun mielestä mitä tähän asti olen tavannut!!! Ja varsinkin se aiemmin esittelemäni pitsileikkuri on yliveto!!!  Myös leimasimia olen paljon testaillut ja tykkään!!!!  Jotenkin just minun tyylisiä, sillä tavalla modernin maalaisromanttisia :D Tilasin samalla useampia settejä tämänkin satsin mukana lisää ja vielä tämä yksi on jäljellä!

Huomenna koetan demota teille miten käyttää hyödyksi ne pöydälle joulukorttitehtailun jäljiltä jääneet pienet jouluisten paprujen silputkin :) Täytyy vielä toivoa että onnistun edes jotenkin kuvata sen mitä päässäni nyt ajattelen ;) Voi olla helpommin sanottu kuin tehty :) :) :)

Tulossa myös toinen juttu vähän myöhemmin... olkoot Maijun tekemät hienot karkkipussit vihje nro: 1 niiden suhteen ;)

Jotta nyt en kaikkea panttaisi, niin tässäpä yksi jouluinen kortti jo viikon takaa (uusimpia korttejakaan tämä rouva ei ole vielä saanut skannatuksi asti mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.... joulukiireet hellittää!):

3081374135_d1f095815c.jpg

Ja täytyy vielä todeta että olen todellakin jonkun korttuen kuvausständin tarpeessa.... nää 3d-elementtejä sisältävät kortit näyttää kyllä tosi kamalan epätarkoilta paikoin skannattuna :(