Tilasin Heinikasta uusia Lily & Milo leimasimia ja tässä muutama kortti jotka niillä syntyi:

Lily & Milo 001

(korttipohja, nauha, kirjaintarrat ja taustapaperi DCWV, kukkaset Primalta, farkkuniitti Making Memories ja toisessa kukassa Bazzil Rhinestone Pink. Lisäksi Spellbinderin stanssilla leikatun leimasinkuvan reunat on värjätty Colorbox Chalks Eye:French Blue tyynyllä.)

Lily & Milo 002

(Korttipohja, taustapaperi ja kirjaintarrat DCWV, Priman kukkaset, Bazzilin timangit tässäkin kortissa ja leimakuva käsitelty samalla tavalla kuin edellisessäkin kortissa, mutta sävy tällä kertaa Cocoa)

Lily & Milo 003

( peruskorttipohja, taustapaperi DCWV, kukkaset Priman, napit kirpparilta, nauha Paper Studio:lta, kirjaimet stanssattu Cuttlebugin Olivia stansseilla DCWV tarrataustaisesta kartongista, leimakuvan reunat kuten edellä... sävynä Tangerine)

Huomasin muuten vasta skannattuani pinon kortteja, että jostain syystä skannattuna nuo leimasinkuvat näyttävät aivan kamalan huonosti väritetyiltä...??? Luonnossa lopputulos ihan tasainen, mutta jostain syystä skannauksessa tulee esiin ihmeellisiä viiruja ja suttuja??? Täytynee alkaa valokuvaamaan nämä kortit jatkossa jos se auttaisi.... Kamera täytyisi kuitenkin taas jostain löytää ekaksi.... ;)

Koska olen aika paljon poissa koneelta lähiviikkoina, tämä postaus on ajastettu. Askartelen toki varmaan paljonkin nyt kun innostus taas on vienyt mukanaan, mutta koetan pitää välillä tietokoneettomia päiviä (sikäli kun työtkin sen sallivat)... tuntuvat nimittäin auttavan näissä viime aikojen unettomuusongelmissa. Näitä ajastettuja postauksia tulee siis jatkossakin muutaman viikon ajan, kunnes unirytmi alkaa olla taas ennallaan <3