Tänä aamuna Pikku-Petja ehti avaamaan pakettia, ennen kuin äiti sai kameran käsiinsä, joten kaunis paketti jäi tällä kertaa kuvaamatta! Jotain tuikitarpeellista joulupöytään kuitenkin paketti sisälsi ja nämä saakin nyt ostoslistalta yliviivata:

Photobucket

Kiitos Tuulia! Taas nappivalinta, joka sopii täydellisesti yhteen meidän kiekuraisten huopatablettien ja valkean liinan kanssa! :D

Meillä on täällä muuten täysi joulutohina päällä ja valitettavasti näkyvissä on myös ensioireita täälläkin päin Suomea kiertävästä vatsataudista.... :(  Niinpä minäkin nyt taidan siirtyä uudestaan ajastamaan seuraavan päivän kalenteripostauksen aina jo edellisenä iltana, niin mukava kun minusta onkin ollut aamu aloittaa näillä Tuulian ihastuttavilla yllätyksillä!

Muutenkin blogi alkaa hiljetä joulun viettoon, joten varmaan joulun jälkeen postauksia omista askarteluista, Ellisonin tilauksesta, atc-vaihdoista ja uusista atc-korteista, jotka ovat kyllä jo Flickrin kautta näkyvissä (ja muutama jo vaihdettukkin eilen)! Ja nyt äkkiä loput lahjat paketoimaan, ennen kuin pikku prinssini herää päiväuniltaan! :)