EDIT: 8.12.2008 klo 01:06

Arvonta on suoritettu TÄÄLLÄ  tavallisen onnettareni ehtiessä jo unten maille ;) ja voittajaksi arpoutui tällä kertaa kommentti numero :

24 eli Maissi!!!! :D :D :D

Osoite onkin tallessa say-kierroksen jäljiltä mulla ja laitan heti alkuviikosta tulemaan postia!

Ja teille joita onni ei tällä kertaa suosinut niin tiedoksi että kun tuo laskuri on alkanut niin hurjia lukemia lyödä tauluun niin pitkää odotusta seuraavaan arvontaan ei olekkaan enää :) Kun 50 000 kävijää on lasissa niin sen jälkeen taas hieman isompaa arvontaa luvassa :)  Kiitos kaikille osallistujille ja toivottavasti nekin jotka jäivät palkinnotta tällä kertaa niin hieman onnea saivat edes mukaansa :)

Minä olen todellakin elänyt onnellisten tähtien alla tällä viikolla ja paljon ihania asioita on tapahtunut! Siispä haluan jakaa hieman sitä hyvää karmaa eteenpäinkin pienen bloginamun muodossa!

Osallistua voi sunnuntai iltaan keskiyöhön saakka Suomen aikaa ja osallistua voit vain jättämällä kommentin tähän postaukseen! Jätä myös sähköpostiosoitteesi (se ei näy muille kuin minulle) niin saan mahdollisimman pian ottaa yhteyttä jos satut voittamaan :)

I've been living under some lucky stars this week and some great things have happened to me! I wan't to share this good karma with you all by giving a small blogcandy contest.

You can participate by leaving a comment with your email address (email address will only show to me!) by midnight 7th December in Finnish time. I will contact the winner on Monday 8th!

Ja tässä palkinto/ and here's the prize:

STP63902

Me and My Big Ideas Sugarplum Mat Pad
K & Company Peppermint Twist Adhensive Chipboard Tags

Ja lisäksi tulee hieman leimakuvia ja jotain itsetehtyä!

I will also add some stamped images and something handmade too!


HYVÄ KARMA KIERTÄKÖÖN :)