Tulipa sitten kokeiltua tällainenkin joulukortti... hieman goottimaiset väritykset... tarkoituksena oli koettaa "tuhota" hieman noita mustia askartelujuttuja jotka tuntuu mulla jäävän aina kaikista pakkauksista käyttämättä ;) Ja tässä siis tulos:

Hänglar christmas card - touch of gothic

Leimakuva siis Hänglar & Stänglar, taustapaperi ihanasta Basic Greyn Wasail-paperikosta,kukat Priman, kukkien alla oleva Rub-on Fancy Pants,timangit Primaa ja Paper Studiota ja reunat käsitelty Distress Ink:n värisävyllä Black Sooth! Ai niin ja Noel-teksti tuossa leimasinkuvan tagissa on myös rub-on eli ei siis kuulu leimakuvaan valmiina!

Lähden muuten tänään etsimään antiikkiliikkeen loppuunmyynnistä kirjahyllyä/vitriiniä! Pitäkääs peukkuja että viimein löytyisi soppeli tämän rouvan vaativaan makuun :)

PS: Noel on muuten myös ystäväni pienen vauvan tuore nimi! Eikös ole ihana!!! Ja jos pikku-Noelin äiti täällä sattuu piipahtamaan niin isot terkut sinne :) Laitan jotain kivaa tulemaan pikkuiselle ensi viikolla kun saan nuo pääsykoe-hommelit pois alta :)