Elämäni yksi kiireisimmistä viikoista on pikkuhiljaa ohi! Työkiireiden lisäksi on pitänyt on pitänyt tietysti poikakin hoitaa yksin, kun meidän iskä tekee töitä ja remonttia sitä tahtia että hyvä jos ehtii nukkua muutaman tunnin välissä!

Kiirus jatkui vähän viikonlopullekkin kun halusin tehdä kaikki joulukalenteriluukut yms. valmiiksi jotta saan jatkossa keskittyä "Pienten Ilojen Kalenteriin", jossa onnetar suosi minua antamalla parikseni Tuulian! Kovasti on suunniteltu kalenteria ja jotain jo väkerrettykkin, mutta nyt pääsen työn touhuun kunnolla!

Onhan tässä muutakin tullut touhuiltua! Atc-kortteja vaihdettiin Pamin kanssa ja siihen asti kunnes ehdin ne omaankin blogiini laittaa, voi kortteja kurkkia Pamin blogista täältä! Myös muita vaihtoja on menossa, joten postaan vaikka kaikki sitten kerralla!

Sitten on tullut todellakin useampien askartelijoiden joulukalenteriluukkuja tehtyjä, joita en tietenkään voi nyt julkaista, mutta laitan jotain juttua tännekin sitten kun saaja on ne julkaissut omassa blogissaan!

Joulukortteja on tullut urakoitua reilusti ja pähkäilin ensin että laitanko niitä tänne ollenkaan, kun ainakin osa saajista lukee blogiani! Päätin kuitenkin ottaa tässä vielä kuvan niistä, olkoon yllätyksenä sitten kuka saa minkäkin kortin!!!

Mutta kaikkea näitä tiedossa illemmalla, nyt lähden päikkäreille pojan kanssa ja ollaan sitten vähän aikaa tekemättä yhtään mitään.... Naatiskellaan vaan kun on akuuteimmat hommat hoidettu alta pois, ja ne muut hommat joutaakin sitten odottaa!

Mutta sillä välin käykäähän osallistumassa ARVONTAAN! Viimeiset hetket alkaa olla käsillä sen suhteen kun mittari näyttää 1925! Päästäänköhän arvontaa suorittamaan jo vuorokauden sisällä??????