Kyllä sitä taas ollaan oltu kipeänä, enkä tiedä mikä tauti taas oli kun yhtä nopeasti tuntui menevän ohikin kun oli alkanut! Jostain kumman syystä tuntuu että nyt kun on pienen pojan äiti, niin sairastumiskynnys on paljon pienempi kuin vielä jokunen vuosi sitten... Olisikohan tällä jotain tekemistä muutaman tunnin yöunien kanssa??? No nyt tuli kuitenkin nukuttua ruhtinaalliset 13,5 tuntia, tosin kuumeisena lähes koko ajan! Ja yleensä siis nukun tuon saman 3 yössä yhteensä, joten hyvin on emäntä täällä nyt levännyt ;)

Mutta kuumeilun aikana tuli kivaa postiakin ja tässäpä herkuimmat eli Hiekkaoliivin ATC 28 -Mietelauseet vaihdon kortit blogittomalta Satulta:

 

Image Hosted by ImageShack.us

Mietelauseet:

"Nosta jalka kaasulta perhonen ylittää tien", "Metsässä olisi hyvin hiljaista, jos vain ne linnut laulaisivat jotka laulavat parhaiten" ja "Aika jonka olet tuhlannut ruusullesi, tekee siitä niin tärkeän sinulle"

Kiitos Satulle pirteistä ja raikkaista korteista! Tykkäsin tosi paljon!

Minun korttini menivät Ahkeraliisalle :

 

Image Hosted by ImageShack.us

Mietelauseet:

"Life is like a box of chocolates. You never know what you´re going to get. - Forrest Gump" , "The Earth Laughs in Flowers. - Emerson" ja "Time is making fools of us again. - J.K.Rowling"

Kiva vaihto oli taas ja kiitokset siitä Sandylle!

Käykääpäs katsomassa muuten Sandyn suunnittelemaa "Satcy" eli Salainen ATC ystävä -rinkiä, johon allerkirjoittanut jo pani hakemuksen menemään saman tien!