Kun ulkona satelee ja ukkostelee, niin nettipiuhatkin pitää olla irti :( Siispä bloggailu on viime päivinä ollut vähäistä suhteessa "tuotannon aktiviteettiin" ;) Inspiraation tälle korttitehtailulle antoi kehnon sään ja ihanien vaihdoissa saatujen leimakuvien lisäksi Papruksen tekstileimasimet jotka sain maanantaina!  Tässäpä siis kerralla viikon saldo kortteja (klikkaamalla taas pääsee isompaan kuvaan)!

Ensin neliökortteja:

STP63207

STP63206

STP63195

STP63198

Kiitos Arjalle ja Wiiksille näistä ihanista leimakuvista!

Sitten tämmöinen sarja Rubber Romancen "rinsessalla" ( ja kyllä se minusta ihan rinsessalta näyttää vaikka kruunua ei oliskaan):

STP63201

STP63197

STP63196

Ja sitten heittäydyin taas "nostalgiseksi" ja tein pari A6 korttiakin (vähän oli kyllä asettelu hukassa kun on tuohon neliöpohjaan nyt niin tottunut, mutta ainakin erilaisia tuli taas!):

STP63205

STP63204

STP63203

STP63199

Nyt kun on putki päällä niin sanokaapas kehtaisiko näitä minun kortteja laittaa kaupan? (Angel Policy -leimoilla tehtyjä siis) Ja paljonko pyydätte korteistanne?

Sillä tätä nyt kyselen kun olen vähän kahden vaiheilla otanko näitäkin mukaan, kun lähden käsitöitäni Pietarsaaren Jaakonpäiville serkkutyttöni kanssa myymään viikon päästä....  Kaverit kyllä on ihanan kannustavia olleet  ja kehottaneet kovasti tekemään myyntiinkin kortteja (Kiitos erityisesti Piialle ja Ninalle!), mutta jotenkin itsestä tuntuu että onko ne nyt niin hyviä... Ja hirveän huono olen kyllä käsitöitänikin hinnoittelemaan, joten koetampa viikonloppuna niistäkin napsaista kuvan ja kysellä mielipiteitänne jos jaksatte ja kehtaatte olla avuksi! :)

Ja TÄÄLLÄ  yksi syy miksi tekeleitäni nyt kauppailen! Ja pari tyyriinpuoleista askartelumasiinaakin olis taas hankintalistalla.... ja askarteluhuoneeseen pitäisi alkaa niitä kalusteita ja säilytys juttuja katselemaan.... ja uusi ompelukone hankkia.... listahan on loputon!! :D 

PS: Ja jos seikkailette Kokkolan seudulla tasan viikon päästä perjantaina tai lauantaina Pietarsaaressa niin ottakaahan yhteyttä niin sovitaanhan treffit! :)