Ansku järkkäsi Filmitähti -aiheisen atc-vaihdon ja pakkohan siihen oli lähteä mukaan! Anskun luvalla kopsasin tämän yhteiskuvan korteista kun kaikissa korteissa ei ollut kirjoitettuna lupaa julkaista:

1453120.jpg

Ja tässä siis minun lähettämäni kortit -- ja tuon ensimmäisen James Dean kortin jätin itselleni kun tuo löytämäni mittanauha oli niin ihana ja passeli ja sitten menin vielä vahingossa tussilla sutasemaan Jimmylle naamaan viirun :D

marilyn monroe 3marilyn monroe 2marilyn monroe 1james dean 6james dean 4james dean 3james dean 2audrey hepburn 2audrey hepburn 1james dean 1 001james dean 5

Ja tämä lähti vielä Anskulle extroineen kiitokseksi emoilusta:

audrey hepburn 3

Kiitos Ansku! Tämä oli tosi hauska vaihto!

PS: Jos jonkun kortin valmistustekniikka ja käytetyt materiaalit kiinnostaa niin reippaasti meiliä tulemaan! Mielelläni vastailen parhaani mukaan ja koetan tulevaisuudessa ehtiä kirjoittelemaan joihinkin korttien yhteyteen hieman tietojakin edellämainituista! Kaikkien korttien julkaisun yhteyteen en kuitenkaan millään ehdi sitä tekemään, joten jos jokin kortti erityisesti kiinnostaa niin meiliä sitten. Ja meiliosoitehan löytyy tuolta vasemmasta yläkulmasta!

Edittiä: Niin muutama decosivukin on taas tullut tehtyä ja nehän löytyy tuttuun tapaan tuolta omalta sivultaan vasemman reunan palkista!