Aloitan postauksen nyt pyytämällä sayltäni syvästi anteeksi postauksen viivästymistä.... mutta kas asia meni niin, että vasta kun huomasin rakkaan Sayni kommentin sähköpostissa huomasin että posti on jäänytkin laatikkoon hakematta kun tämä Remontti-Riitu on ollut niin työn touhussa maalaamassa! Arvatkaas että pesinkö supervauhtia kädet yms. maalintuhrimat ruumiinosat, vaihdoin vaatteet ja polkaisin tuhatta ja sataa hakemaan postia!!! Ja siellähän se möllötti - ihka ensimmäinen lähetys Sayltäni!!! Ja voi pojat mikä lähetys se sitten olikaan.... minun Sayni on kyllä ihan huippu kun on niin tarkasti mieltymykseni arvannut! :D:D:D

Ekaksi tämä ehdoton aarre <3<3<3 :

STP63491 by you.

Ihana vanha Kotiliesi jota minun kokoelmissa ei vielä ollutkaan!!!! Täysi napakymppi minulle joka rakastan näitä ihania vanhoja lehtiä ja taitavasti kuvitettuja kansia--- en tosin tiedä tarkoittiko Sayni tämän kollaaseihin leikattavaksi, mutta täytyy tunnustaa että en taida raskia leikkoa tätä ihanuutta ikinä .... niin kuin en muitakaan vanhoja kotiliesiäni - ne saavat taas paikkansa remontin jälkeen tuossa piirongin päällä vanhan radion vierestä josta saan aina noukkia silloin tällöin lehden, istahtaa keinutuoliin ja palata hetkeksi menneeseen aikaan--- kun siitä niin kovasti tykkään :)

No mutta eihän siinä toki vielä kaikki - ehei... sain nimittäin vielä tällaisen kasan kaikkea muuta ihanaa:

STP63492 by you.

Ihania "just minun näköisiä" kollaasikuvia (kehyksille keksi heti käyttöä - huomenna pientä vinkkiä mihin niitä ehkä jatkossa käyttelen), vanhoja nappeja, kovasti kaipaamiani pyöreäreunaisia atc-pohjia (täydellisiä KC:n  tag-padien kanssa), suloisia nauhoja (käyvät ihanasti sekä kortteihin että tildailuihin) sekä ihana kortti, jossa todella hauskasti oli Sayni runosuoni kukkinut:

Tässä sulle lahjat nää,

vielä arvoitukseksi jää,

kuka paketteja näitä kokoaa

ja villisti sulle heiluttaa.

Arvoituksellista oli tosiaan... hmmm... pari faktaa voisin kuitenkin jo Saystäni hieman aivonystyröideni lähetystä analysointia sanoa:

1.) Sayni on erittäin ihana ja huomaavainen ihminen! :)

2.) Postileima viittaisi Tampereen alueelle.. (... tästä ei tosin paljon apua ole kun Tampereella on niin paljon askartelijoita ja posti on voinut kulkea tietysti välikäden kauttakin...)

3.) Sisällön perusteella kyseessä on ATC/kollaasiaskartelija - niin taitavasti oli osattu valita juuri oikeita ja sopivia juttuja niihin hommiin!

No... vielä onkin 2,5 kuukautta aikaa arvuutella kukas siellä oikein luurailee??? Hih!

Kiitos sinulle rakas Say ja superisot rutistukset! You maked my day :D:D:D