Niin se on taas viikko vierähtänyt, niin ettei ole töiltä ehtinyt tännekään mitään kirjoittelemaan, saati sitten että olisi ehtinyt jotain räpertelemään!

Tänään kuitenkin ajattelin pitää vapaapäivän ja tehdä jokusen atc-kortin taas! Myös lankakaapilta pitäisi kaivaa jotain kutomista/virkkaamista, kun tämä syksy saa minut aina innostumaan niistä!

Atc-korteista vielä sen verran, että sain jo toissapäivänä Hiekkaoliivin ATC26 Syystunnelmia - vaihdon kertakaikkiaan upeat kortit Puksipuulta! Omat korttini läksivät matkaan vasta viimeisenä lähetyspäivänä, kun jouduin tekemään pari korttia ihan uusiksi kiitos 3-vuotiaan täystuhomme! Tässä talossa ei auta jättää mitään tärkeää alle puolentoista metrin korkeudelle... siihen melkein nimittäin poika yltää varpaillaan ja kädet kurotettuina!

Puksipuu on kaiketi kuitenkin saanut minunkin vaihtokortit jo, joten illan päälle julkaisen meidän molempien kortit täällä!

Iltaan siis! Nyt tämä rouva alkaa askartelemaan!

PS: Kiitokset Puksipuulle exrtrakortista! Aivan älyttömän upeita kortteja kaikki! Toivottavasti minäkin saan joskus noin hienoja aikaan, kun aikani harjoittelen...