Olen aina tiennyt jossain vaiheessa elämääni ryhtini muuttuvan Notre Damen kellonsoittajaa muistuttavaksi kiitos  loistavan geeniperimäni.... en kuitenkaan odottanut sen ihan näin äkki tapahtuvan! Mutta vitsit sikseen... täällä ollaan tosiaan vähän vaivaisena taas kerran. :(  Ristiselkä on täysin liikkumaton tai toisin sanoen liikuttaminen käy niin kipeää että yritän kaikin voimin sitä välttää... siksi siis kävelen kumarassa, istun kyljelläni nojaten ja seisominen on lähes mahdotonta puhumattakaan kävelemisestä!

Ja näinhän tämä tragedia tapahtui: tavalliseen tapaani lähdin eilen pojan kanssa liiteriin lämmityspuita pilkkomaan ja viimeisiä puita halkoessani tunsin yhtäkkiä pistävän kivun ristiselässä  ja melkein sain kirveen polveeni sen seurauksena. Hädin tuskin sain viimeiset puut pilkottua ja kannettua sisälle, kun oli lyötävä sohvalle istumaan hetkeksi. Siinä tovin istuttuani kipu helpotti hiljalleen ja olo oli iltaan mennessä taas ihan loistava. Ilta meni ihan normaaleilla touhuamisilla eikä kivusta ollut tietoakaan! Yökin tuli nukuttua hyvin, mutta aamulla selkä oli niin jäykkä että vain vaivoin pääsin sängystä ylös... kipua ei kuitenkaan tullut kuin vasta muutama tunti myöhemmin ja siitä lähtien on vaan pahentunut... eikä auta särkylääkkeet, kaurahauteet tai lihasvoiteet! Siispä huomenna varmaankin terveyskeskukseen ronklattavaksi täytyy minun selkäparkani kanssa lähteä...

Suurimman osan posteista ja muista "velvoitteista" sain ennen tätä tapaturmaa hoidetuksi, ainoastaan toveri tammikuun tämän viikon lähetys lähtee vasta huomenaamulla siskon avustuksella postiin (itse kun en kävelemään kunnolla pysty ja miehen ollessa tuolla "kairassa" töissä perjantaihin saakka), mutta sekin ehtinee vielä sitten mainiosti perille jos ei Itella kovin pahasti viivästele!

.. ja toivon mukaan tämä ei ole pitkäaikaista tai mitään vakavaa... :(  No mutta huomennapa se selviää ja ilmottelen tännekin sit et miten rouvan kävi! Pitäkää peukkuja!

EDIT 23.1.2008 klo: 11:02

Selkä edelleen jäykkänä ja liikkuminen vaikeaa, mutta kipu hellittänyt jo hieman! Mutta ei mitään vakavaa kuitenkaan ... rouvan vaan pitäisi jatkossa suojata selkänsä paremmin pakkaselta halkoja tehdessä ;)  Eli kylmää oli vissiin selkä takin alta saanut! Mutta nyt vielä lepäilemään selän kanssa ainakin täksi päiväksi...