Täällä on kovasti tehty joulua viime päivät ja siksi blogissa on ollut hiljaista. Torttu- ja piparitaikinoita on tehty pakkaseen ensi viikonloppua varten valmiiksi ja joulun laatikot myös tehty valmiiksi pakkaseen! Joulukortteja on myös tehty ainakin tämän joulun tarpeiksi! Seuraavaksi ovatkin vuorossa sitten pakettikortit ja onhan noita lahjojakin vielä jokunen väkertämättä! Myös joulublogeja on ahkerasti luettu ja oma tonttunimikin jo selvitetty eli saanen esitellä:

PÄHKI MIETELAAKSO!

(EDIT. 27.11.07 klo 14:46 Niin ja Petjahan on tunttunimeltään nyt Ananas Marjamalja!

Jokainen voi oman tonttunimensä selvittää osoitteessa http://www.taaviankka.com/tonttu/! Ilmotelkaas sitten mullekkin minkänimisiä tonttuja täällä blogissa käy vierailemassa!

Toinen ihanuus mihin törmäsin oli Salainen Jouluystävä johon aikaa ilmoittautua 1.12. saakka! Itsekkin kovasti haluaisin mukaan tuohon, mutta täytynee vielä harkita mihin omat resurssit ja aika sitten loppujen lopuksi riittää... Kivalta kuitenkin kuulostaa!

Ihanaa jouluodotusta Teille kaikille ihanille ystävilleni!

PS: Joku tonttu oli käynyt täällä blogissa urkkimassa joululahjatoiveita...??? Toivon että jos tonttu välttämättä haluaa minua muistaa, niin lahja ei kuitenkaan olisi mikään kamalan arvokas! Omat muistamiseni ja joululahjani ovat tänä vuonna aika vaatimattomia ja monet itsetehtyjäkin, enkä haluaisi jäädä kovin suureen kiitollisuudenvelkaan...