Tänään onkin ollut oikea superpostipäivä!!! :D :D :D

Ensin kuitenkin se kaikista ihanin juttu <3 <3 <3 Ihanainen Sayni nimittäin muisti minua taas ja tällä kertaa oikein jättipaketilla kuten otsikkokin sen jo kertoo:

STP63544 by you.

Valtavasti kaikkea ihanaa: vaaleanpunaisia nauhoja, ihania nappeja, kimalteisia chipboard-kuvioita, 2-puolista teippiä, Sakuran tussi (rakastan näitä!!!), upeita tapetinpaloja, Petjalle Puuha Pete-tarroja ja taas kiva Magnolia kortti runoineen:

Nauhaa, tapettia sisältää

pakettisi toinen tää.

On niistä sulle iloa,

monen monta kiloa!

Huomautathan rakas Sayni jos näitä runonpätkiä et halua julkaistavan niin poistan ne... Ovat vaan minusta niin hauskoja, että mielelläni ne tänne kirjoittelisin jatkossakin... :)

No mutta eihän siinä toki vielä kaikki vaan sain taas uuden-vanhan lehden kokoelmiini:

STP63552 by you.

Eikös olekin upea??? :D Näissä vanhoissa lehdissä todellakin on sitä glamouria ja jotain ihanaa hehkua jota en voi vastustaa :) Kiitos kiitos tuhannesti Say :)

Tässä vielä lähikuvia noista käsittämättömän upeista tapeteista, joista heti ajattelin huomenna parit kortit tekaista (upeasti hohtavat nuo vasemman reunimmaiset muuten):

STP63545 by you.

Ja tässä ruusuisia tapettiunelmia:

STP63546 by you.

Ja Flickristäni löytyy muutama lähikuva lisää :)

Kauniita unia ja enkelten kuvia sinulle ihanan hupsu Sayni <3

EDITTIÄ: Niin ja unohtui kokonaan kiittää Petjankin puolesta Say-tätiä :) Tarrat olivat kovin mieleisiä ja poika halusikin heti huomenna askarrella niistä äidin kera jotain :) Lämmin kiitos ja halaus siis Petjaltakin :)